Мы на других ресурсах:
Вконтакте
Facebook
instagram
Telegram
Сайт

Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Tatiana Strelkove

Страницы: 1 ... 8 9 [10]
136
Отзыв Татьяны Стрелкове на встречу с собой с 24-27 августа на Куршской Косе.
Ну что ж, могу сказать, что Встреча с собой действительно состоялась, и я вернулась совсем не та, что приехала в Юодкранте четыре дня назад, хотя на семинар ехала без особых ожиданий.
Сама Куршская Коса прекрасна. Песчаные дюны, которые в своем медленном движении поглотили четыре деревни, это действительно место силы, где захватывает дух от красоты и мощи. Еще море - абсолютно разное, оно было всяким, и было такое чувство, что оно откликается на внутреннее состояние каждого, кто приходит к нему. Белый балтийский песок, с которым можно делать все что хочешь, и который везде.
В дюнах мы начали свою первую практику осознанного движения (ОД), которая затем в течение всего семинара разворачивалась все глубже и глубже с каждым днем. ОД - просто нереально эффективная практика, особенно в сочетании с сильным местом и опытным ведущим. Раз за разом, я все глубже погружалась в себя, и в последнем ночном процессе мне удалось вытащить на свет, прожить и проговорить вслух то, что, наверное, я никогда так глубоко ни с кем не обсуждала. И это очень важно, не носить в себе десятилетиями не пережитую боль, а осознать и прожить ее, рассказать о ней и быть при этом принятым абсолютно без оценочно. И здесь огромная благодарность Маше, за то душевное пространство, которое она создала, Рите и Диане за поддержку и открытость, без вас, девочки, этого бы не случилось.
Отдельно еще хочу написать про ночной процесс ОД на берегу моря. Дорога к морю – это два километра через лес, в полной темноте, с факелом в руках, в молчании и мыслях о теме предстоящего процесса. Было ощущение торжественности, единения друг с другом и с природой, и у меня даже куда-то пропал страх темноты на время этого действа. Тема была что надо: я двигаюсь, и мной движет. Ночью, среди четырех стихий, под звуки бушующего моря, окруженные факелами, мы проживали каждый свое, и одновременно были частью чего-то общего. После ОД было общение с морем, которое именно в эту ночь было самым неспокойным за все время. Все это было больше похоже на волшебство, которое до сих пор еще продолжается, а сам процесс заложил направление движения еще на много месяцев вперед.
Еще я очень вспоминаю «наш пляж» на берегу залива, где мы тоже делали ОД, а так же много всего проговорили. И это правда очень нужно, в женском кругу говорить о важном (не общаться ни о чем, не сплетничать, а говорить). И чтобы в этом кругу были женщины, которые во многом на шаг впереди.
Вот пишу все это и понимаю, что словами описать эту встречу невозможно. Что она происходила снаружи и внутри каждого, что произошло еще много всего, что не сформулировано, не замечено нами, и что все это будет еще утрясаться и разворачиваться, и что я такой глубины действительно не ожидала. 

137
Точный адрес места, до которого добираться: Куршская Коса, Юодкранте, Куршский двор (Kuršių kiemas)  ул. Мишко 11.

138
Контакты организатора (Татьяна Стрелкове) встречи с собой на Куршской Косе с 24-27 августа: тел.\viber +37060115104, skype: tatiana_dudina, email: strelkove8888@gmail.com ,fb:https://www.facebook.com/tatiana.strelkove  . Для связи по всем интересующим вопросам.
 

139
Lietuvių kalbos erdvė / Re: Pamokos Vilniuje
« : 28 Июнь 2017, 23:01:57 »
Šį ketvirtadienį birželio 29 d. 15 val. Bidžoje bus gimnastikos "Žvaigždės gimimas'' užsiemimas. Vasarą savaitgalį užsiemimų nebus. Bet norėčiau priminti, kad dabar sekmadieniais 12.00 val aš praktikuoju gimnastiką priede Periskope. Ką reikia daryti: įdiegti priedą Periskope, sukurti akauntą ir pridėti manę. Mano slapyvardis- zvezdaonline, arba rasti manę pagal vardą ir pavardę. Sekmadienį prieš transliaciją aš paskelbsiu kompleksą ir mes padarysime jį visi kartu.

140
Lietuvių kalbos erdvė / Gimnastika priede Periskope
« : 25 Июнь 2017, 09:29:05 »
Leiskite jums priminti, kad dabar sekmadieniais 12.00 val aš praktikuoju gimnastiką priede Periskope. Darom kartu! Ką reikia daryti: įdiegti priedą Periskope, sukurti akauntą ir pridėti manę. Mano slapyvardis- zvezdaonline, arba rasti manę pagal vardą ir pavardę. Sekmadienį prieš transliaciją aš paskelbsiu kompleksą ir mes padarysime jį visi kartu.

141
Lietuvių kalbos erdvė / Re: Pamokos Vilniuje
« : 14 Июнь 2017, 23:00:23 »
Dėmesio! Birželio 17 ir 24 d. gimnastikos ,,Žvaigždės gimimas'' užsiėmimų nebus! Kam labai reikia, siūlau ketvirtadieniais - birželio 15 ir 22 d. 16.30 val. Ketvirtadieniais per - rašykite ar ateisite. Ir tada viskas bus!

142
Lietuvių kalbos erdvė / Re: Apie gimnastiką
« : 27 Май 2017, 09:15:02 »
KAS NUTINKA, KAI JŪS PRADEDATE DARYTI GIMNASTIKĄ
   Kas nutinka, kai Jūs pradedate daryti gimnastiką? Tas pats, kas ir pradėjus užsiėmimus ir kitomis energetinėmis praktikomis. Padidėja energijos, einančios per Jūsų kūną, kiekis.  Ir ne kiekvienas kūnas šį padidėjusį energijos kiekį sugeba įsisavinti iš karto. Kadangi egziztuoja energetiniai blokai (kaip taisyklė jie yra ten, kur yra liga) – nauja energija bando juos išlyginti, tik dažniausia atvirkščiai, kaip piltuvėlyje, ji ten užstringa.
   Kas tokiu atveju nutinka su fiziniu kūnu? Vietos, kuriose yra defektai, pradeda siųsti žinią apie save. Kartais ir labai pastebimai.
   Labai svarbu atskirti ir suprasti, kur priežastis, kur pasekmė. Todėl, jei po gimnastikos užsiėmimo (arba, priminsiu, bet kokios kitos energetinės praktikos) Jus pastebėjote kažkokius neigiamus efektus, tai nutiko ne dėl to, kad gimnastika juos sukėlė Jūsų kūne, o todėl, kad problema, kuri JAU BUVO IKI TOL, priminė apie save.
   Kaip išvengti tokių problemų?
   Būtent todėl yra būtina  perskaityti rekomendacijas naujokams. Ir nepulti daryti iš karto visų 27 pratimų. 7 pratimai kartojant po 1-3 kartus atliekant 3-4 kartus per savaitę. To PAKANKA. Jūsų kūnas, pripratęs prie fizinės apkrovos arba, atvirkščiai, ne treniruotas, galimai reikalaus dar ir dar. Bandykite susilaikyti nuo tokių protrūkių. Kurį laiką darykite pratimus po truputį, ir tik VĖLIAU, jeigu jausite poreikį, didinkite pratimų skaičių. Nors, kaip aš pastebėjau, poreikio nebebūna.
   Kas vyks toliau? Energija atsinaujins, blokai lyginsis ir Jūsų mylimas nuostabus fizinis kūnas sveiks ir gražės. Tik tai vyks SU LAIKU. Nesitikėkite kardinalių pokyčių rytoj, jeigu tik šiandien pradėjote daryti gimnastiką. Tiesiog darykite pratimus nors mėnesį. Po mėnesio jeigu ne Jus, tai aplinkiniai tikrai pastebės pirmuosius pokyčius. Tikslus galutinis rezultatas galimas tik po metų užsiėmimų.
   Susimąstykite, kaip gimsta ligos. Aš manau, kad viskas priklauso nuo mūsų požiūrio. Mūsų mintys, įpročiai, gyvenimo būdas, dar vaikystėje susikurtos programos ir įsitikinimai, ir visa tai juda viena kryptimi. O nepakeitus minčių ir gyvenimo būdo, bet pradėjus daryti gimnastiką, gero rezultato nepasieksite, Jūs neišgydysite rimtų susirgimų. Gerai yra tai, kad gimnastika palaipsniui suteikia Jums stimulą keisti savo gyvenimą. Pavyzdžiui moteris staiga gali tapti “blondine”, prarasti vyrišką savo asmenybės dalį.
   Pati gimnastika suteikia galingą energijos kiekį ir FIZINIO kūno persikonstravimą. Jeigu problemos pobūdis yra rimtas ir nepajudinamai įsitvirtinęs galvoje, tai vien energijos ir raumenų lankstumo NEPAKANKA. Būtina dirbti su sąmone. Yra daugybė metodų. Atraskite savo. Galiu pasiūlyti, mano manymu, lengviausią ir prieinamiausią būdą tai knygas tema “pamilk savo kūną”  - tai Liza Burbo (Lise Bourbeau), Valerij Sinelnikov, Aleksandr Svijaš, tas pats Sergej Lazarev, sąrašą galite pratęsti patys. Tačiau esant rimties susirgimams, visgi efektyviausia ieškoti asmeninio terapeuto, kuris galės Jums padėti išspręsti problemas. Pačiam, esant problemos viduryje, labai sunku išeiti už jos ribų ir pažiūrėti į ją iš šono. Labai sunku, bet įmanoma.
   Asmeniniu gydytoju gali tapti psichoterapeutas, kūno psichoterapijos specialistas (tikslinga  paskaityti bioenergetiko Aleksandro Loueno (Alexander Lowen) knygas) žynuonis ar net močiūtė, išmananti apie netradicinę mediciną. Kažkam terapeutu gali tapti astrologas, arba bet koks kitas specialistas, kuris vienaip ar kitaip mato problemos esmę.
   Svarbu suprasti, kad neužtenka pripildyti kūną energija. Būtina suvokti problemos esmę ir keisti savo gyvenimą atitinkamai naujam suvokimui. Todėl metodai “pašalinti problemą” nėra efektyvūs. Panaikinus simptomus (operacijos arba kažkieno energetine įtaka), bet nepanaikinus priežasties, Jus tiesiog pasmerksite kūną dar didesniems susirgimams, kaip minimum, recidyvui (atkryčiui). Arba, jeigu ligos pažeisto organo nebėra, jeigu jis buvo pašalintas, susirgs kitas.
   Tuo tarpu reikia suprasti, kad ir kaip bebūtų gaila, nepakanka tik suvokti priežasties. Esant būtinybei, reikia vartoti ir medikamentus, ar operuoti, jei liga yra paveldėta ir įsisenėjusi. Dalai Lama irgi pabrėžia, kad neverta neigti mokslinių pasiekimų. Reikia apjungti ir vieną, ir kitą, senolių išmintį ir naujai atrastus pasiekimus.
Sveikatos visiems ir sėkmės!

143
Lietuvių kalbos erdvė / Pamokos Vilniuje
« : 24 Май 2017, 04:26:57 »
Mankštos „Žvaigždės gimimas“ pamokos Vilniuje:
šeštadieniais 11.30-12.30 (reikia užregistruotis)
Vilnius, Jogos Studija Bidža, Verkių 5
Veda Tatiana Strelkovė
Tel: 860115104
Email: strelkove8888@gmail.com
Jeigu jums tinka kitas pamokų laikas, prašau rašykite man asmeniškai.
Kam reikalingi grupiniai pratimai:
- Jūs norite susipažinti su šia praktika
- Jus užsiimate mankšta patys ir jums reikalingas koregavimas
- Jums patogu palaipsniui mokytis pratimų
- Jums reikalingas bendraminčių palaikymas
Pamokos metu mes išsamiai studijuojame 7-9 pratimų kompleksą. Pratimų metu instruktorė atsakis į jūsų klausimus ir mes dalinamės rezultatais.

144
Lietuvių kalbos erdvė / Apie gimnastiką
« : 10 Май 2017, 08:26:07 »
Moterų gimnastika „Žvaigždės Gimimas“ – psichofizinė praktika, suteikianti reikalingą moteriai kūno ir sielos pakrovimą. Deja, šiuolaikiniame pasaulyje moterys atkartoja vyrus, prieštarauja savo prigimties dėsniui. Tai veda prie problemų ir ligų. Todėl šiandien, labiau nei bet kada, moterims reikia paprastos ir veiksmingos praktikos, atsižvelgiant į moters paskirtį, jos savybes ir poreikius.
Pratimai iš pirmo žvilgsnio nesudėtingi, bet labai efektyvūs. Jie fiziologiškai ypač tinka moterims – čia maksimaliai atsižvelgiama į moteriško organizmo poreikius. Pratimų metu stimuliuojamos hormoninės liaukos, limfotaka, stimuliuojamas vidinių raumenų ir organų darbas, pagerinama kraujotaka, masažuojami stuburas ir sąnariai. Svarbiausia tai, kad pratimų dėka išsilygina hormoninis fonas. Be to, pagerinamos organizmo imuninės jėgos, kūnas tampa atsipalaidavusiu, bet tuo pačiu įgyja tonusą. Atsiranda lankstumas, sustiprinama nervų sistema, pagerinama laikysena.
Gimnastika ,,Žvaigždės gimimas" yra asmeninė, privačiai namų aplinkai skirta praktika ir praktikuoti ją geriausia namie, vienai, ir tai užtruks apie 15 minučių per dieną . Gimnastikoje iš viso yra 27 pratimai, kurie skirstomi į 3 grupes: viršutinio, vidurinio ir apatinio pasaulių pratimai. Jūs galite išmokti šią praktiką patys. Oficialioje svetainėje http://gimnastika-zvezda.com/ jūs rasite visų pratimų aprašymą su nuotraukomis, galėsite perskaityti atsiliepimus. Visa informacija yra laisvai prieinama. Gimnastika tinka praktiškai visoms moterims, bet kurio amžiaus, sveikatos būklės, fizinių sugebėjimų lygio.


145
Lietuvių kalbos erdvė / Re: Atsiliepimai
« : 10 Май 2017, 08:20:38 »
Gimnastika ir pėdos.
O pas mane džiaugsmas, plokščiapėdystė visiškai išnyko! Vakar vaikščiojau daugiau nei dvi valandas, anksčiau man tai buvo kankinimas ( plokščiapėdystė buvo nuo pat vaikystės). Pasižiūrėjau į pėdos įspaudą, patikrinau internete, tai normalios pėdos įspaudas, normalios pėdos!


146
Lietuvių kalbos erdvė / Re: Atsiliepimai
« : 10 Май 2017, 08:19:38 »
Sveiki! Antra diena: padariau pratimus vėlai vakare, po psichologiškai ir fiziškai labai sunkios dienos. Nuotaikos nebuvo visai, tik galvoje nervingos mintys. Bet kai ji atsistojau į bazinį vidurinio pasaulio pratimą staiga supratau, kad nurimstu, paskui jaučiu viduje tuštumą ir lengvumą. Taigi su to "oro kamuolio" jausmu ir nuėjau miegoti. Beje užmigau iš karto. Dėkoju


147
Lietuvių kalbos erdvė / Re: Atsiliepimai
« : 10 Май 2017, 08:18:53 »
Gimnastika “Žvaigždės Gimimas” ir moterų krūtys.
Kuomet aš skaitydavau kitų moterų atsiliepimus apie krūtis, galvodavau, kad tai tikrai ne mano atvejis. Man netilpdavo galvoje, kaip suglebusios krūtys taip stebuklingai staiga tapdavo gražios. Na, gal pas kitas moteris ne tokia bloga situacija buvo. Savo krūtims tokio rezultato aš net nesitikėjau. Paprasčiausiai priėmiau viską kaip yra. Po žindymo pas mane krūtys suglebo ir deformavosi speneliai. Viskas pasidarė tiesiog labai negražu ir net nežinau kaip tai aprašyti. Ir vat vakar, kai aš prausiausi duše, atkreipiau dėmesį į savo krūtis. Žiuriu ir netikiu savo akimis - deformacija dingusi, krūtys pasidariusios tikrai apvalesnės ir speneliai tapę lygus ir gražūs. Neseniai buvo mėnesinės. Prieš joms prasidedant krūtys padidėjo, aš net pagalvojau, kad aš esu nėščia, bet nesu. Po mėnesinių krūtų “patinimas” praėjo, bet speneliai išliko gražūs ir krūtys liko suapvalėjusios. Žinoma, jos nepasikeitė per vieną naktį, tiesiog aš to nepastebėjau. Taigi, krūtys gražios tapo Gimnastikos “Žvaigždes Gimimo” dėka, ir kaip pasirodo, tai buvo ir mano atvejis.


148
Lietuvių kalbos erdvė / Re: Atsiliepimai
« : 10 Май 2017, 08:17:58 »
. Kai išgirdau apie gimnastiką, pagalvojau, na jau čia tai ne man, bus per sunku. Todėl vis atidėliojau ir nesiryžau pradėti gal kokį mėnesį. Pradėjau daryti nuo pagrindinių viršutinio, vidurinio ir apatinio pasaulio pagrindinių pozicijų, o jau po išdrįsau daryti ir kitus pratimus. Mano didžiai nuostabai, jie pasirodė visai nesudėtingi, užėmė tikrai nedaug laiko. Labai patiko, kad galima ir reikia ją daryti namie. Tai nereikėjo keisti įprastos dienotvarkės, 10-15 min sau atrasdavau visada. Didžiai mano nuostabai, aš vis pagalvodavau, kad noriu ją daryti ir kad man tai tikrai patinka. Pasidariau labai energinga, norėjau imtis naujų veiklų, atsirado vis daugiau minčių apie tai, kad reikia keisti gyvenimą, nes kokia buvau, toliau būti nenorėjau, atsirado pasitikėjimas savimi ir gyvenimu. Man tai labai svarbu.
Dėl sveikatos pokyčių girdėjau ir skaičiau labai daug atsiliepimų iš moterų, kurios daro gimnastiką. Džiaugiuosi ir aš, kad gripas mane aplenkė, nors darbe daug bendradarbių sirgo, kad pamiršau skausmą sanarių, kurį jausdavau kiekvieną kartą besikeičiant orams. Beje sumažėjo ir nugaros skausmas, labai tikiu, kad greitai ir apie jį pamiršiu.Tikrai jaučiuosi energinga, pakylėta, geros nuotaikos ir sveika!


149
Lietuvių kalbos erdvė / Atsiliepimai
« : 10 Май 2017, 08:16:55 »
Gimnastika ir svoris.
Užsiminėjau 3 mėnesius (galima sakyti, kad 4, bet pirmą mėnesį daugiau skaičiau, dariau pratimus porą kartų per savaitę vaizdo įrašu pagalba - mokinausi). Svoris buvo 98kg ,ūgis 167cm. Buvo sunku vaikščioti. Skaudėjo nugarą, kaklą ir kojas. Todėl pradėjau ieškoti gimnastikos, tam, kad kažkaip palaikyčiau save. Ieškojau kažko greito, nes 6 mėn. duktė reikalavo daug laiko, ir skirti gimnastikai visą valandą nebuvo galimybės. Per pirmą porą savaičių visi skausmai dingo. Svoris šiek tiek sumažėjo 1,5-2 kg. O šiandien atsistojau ant svarstyklių, ir jos mano laimei parodė 90.1kg. Dariau gimnastiką, valgio neribojau, o aš mėgstu saldumynus pagamintus savo rankomis))) Svoris dingo nepastebimai be jokio darbo šia kryptimi. Ir ant svarstyklių dabar aš atsistoju retai ir tai, ką jos rodo, man dabar yra nepagrindinis dalykas. Svarbiausia yra tai, kad, kaip daugelis rašė, pasikeitė laikysena, kūno proporcijos ir figūra atrodo visai kitaip. Dabar aš myliu savo kūną, ir jis atsako man tuo pačiu))) Tikiuosi, kad ir ateityje mano kūnas keisis link idealaus svorio ir proporcijų. Ir pasiekti savo tikslą man padės gimnastika ,,Žvaigždės gimimas''.

150
1. Gimnastika ,,Žvaigždės gimimas" yra asmeninė, privačiai namų aplinkai skirta praktika ir praktikuoti ją geriausia namie, vienai, kai nieko nėra šalia (visai nieko - nei vyro, nei vaikų, nei augintinių). Į grupinį užsiėmimą ir seminarą verta ateiti tam, kad jus išmokintų taisyklingai atlikti pratimus, pataisytų atlikimo techniką, tačiau pagrindinė praktika vyksta namie.
2. Darykite 3, 5, 7 arba 9 pratimus 3-4 kartus per savaitę. Orientuokitės pagal savo jausmus. Įprastai rekomenduojama daryti 7 pratimus 3-4 kartus per savaitę. Negalima ir nerekomenduojama iš karto daryti visų 27 pratimų.
3. Pasirinkite savo pratimų kompleksą pratimų kortelių pagalba, pvz., jeigu renkatės 7 pratimų kompleksą – pasirinkite po 2 pratimus iš kiekvieno pasaulio ir vieną iš bet kurių likusių kortelių (bet kurio pasaulio). (Gimnastikoje iš viso yra 27 pratimai, kurie skirstomi į 3 grupes: viršutinio, vidurinio ir apatinio pasaulių pratimai) Kompleksą taip pat galite automatiškai pasirinkti čia: http://gimnastika-zvezda.com/complex/
4. Kompleksui (pasirinktai pratimų grupei) įsisavinti rekomenduojama jį daryti mėnesį laiko, o kitam mėnesiui – išsitraukti kitą ir t.t.
5. Kiekvienas pratimas gali būti kartojamas 1-2 kartus. Daugiau kartojimų nereikia.
6. Nesvarbu, kada jūs darote pratimus -ryte, po pietų ar vakare - tai jūsų pasirinkimas.
7. Kvėpavimas gimnastikos metu laisvas.
8. Svarbu daryti pratimus be liemenėlės.
9. Visos praktikos metu yra labai svarbu atpalaiduoti pilvą ir tarpukojį.
10. Gimnastiką rekomenduojama daryti ant kietų grindų ir basomis. Minkštas kilimas netinka užsiėmimams.
11. Gimnastika turėtų būti daroma lėtai, susitelkus į save, tuomet praktika suteiks maksimalų efektą.
12. Praktikos pabaigoje reikia padaryti „išmetimą“ - tai vizualizacijos pratimas, kuris atliekamas stovint viename iš pagrindinių padėčių. Jūs užsimerkite ir įsivaizduojate, kaip per jus praeina energijos srautas ir išeina pro tarpukojį. Vizualizacijos pratimą pakanka daryti 10-20-30 sekundžių, kam norisi ilgiau, gali tęsti ilgiau.
13. Kas turi galimybę daryti gimnastika gamtoje - verta pabandyti.
14. Ir svarbiausia rekomendacija - daryti gimnastiką su malonumu!

Страницы: 1 ... 8 9 [10]