Мы на других ресурсах:
Вконтакте
Facebook
instagram
Telegram
Сайт

Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Темы - Tatiana Strelkove

Страницы: 1 2 [3]
31
Nuorodos į korteles. Galima atsispaunditi ir išsirinkti savo kompleksą

Viršutinis pasaulis
http://gimnastika-zvezda.com/photo/vm1.jpg

Vidurinis  pasaulis
http://gimnastika-zvezda.com/photo/sm1.jpg

Apatinis pasaulis
http://gimnastika-zvezda.com/photo/nm1.jpg

32
Похоже я это сделала. Всем здравствуйте.
Представлюсь пока что. Меня зовут Татьяна, я тусуюсь на этом форуме уже давно, но мало пишу) гимнастику делаю уже почти 4 года, веду группу в Вильнюсе, и вот, таки сподобилась завести дневник  :o

33
Lietuvių kalbos erdvė / Pilnas video kursas
« : 02 Сентябрь 2017, 08:08:50 »


34
Lietuvių kalbos erdvė / Nuorodos į apatinio pasaulio pratimus
« : 02 Сентябрь 2017, 08:06:48 »
Apatinis pasaulis

1 pratimas

2 pratimas

3 pratimas

4 pratimas

5 pratimas

6 pratimas

7 pratimas

8 pratimas

9 pratimas


35
Lietuvių kalbos erdvė / Nuorodos į vidurinio pasaulio pratimus
« : 02 Сентябрь 2017, 07:55:06 »
Vidurinis  pasaulis

1 pratimas

2 pratimas

3 pratimas

4 pratimas

5 pratimas

6 pratimas

7 pratimas

8 pratimas

9 pratimas


36
Lietuvių kalbos erdvė / Nuorodos į viršutinio pasaulio pratimus
« : 02 Сентябрь 2017, 07:41:23 »
Viršutinis pasaulis

1 pratimas

2 pratimas

3 pratimas

4 pratimas

5 pratimas

6 pratimas

7 pratimas

8 pratimas

9 pratimas


37
Lietuvių kalbos erdvė / Gimnastika priede Periskope
« : 25 Июнь 2017, 09:29:05 »
Leiskite jums priminti, kad dabar sekmadieniais 12.00 val aš praktikuoju gimnastiką priede Periskope. Darom kartu! Ką reikia daryti: įdiegti priedą Periskope, sukurti akauntą ir pridėti manę. Mano slapyvardis- zvezdaonline, arba rasti manę pagal vardą ir pavardę. Sekmadienį prieš transliaciją aš paskelbsiu kompleksą ir mes padarysime jį visi kartu.

38
Lietuvių kalbos erdvė / Pamokos Vilniuje
« : 24 Май 2017, 04:26:57 »
Mankštos „Žvaigždės gimimas“ pamokos Vilniuje:
šeštadieniais 11.30-12.30 (reikia užregistruotis)
Vilnius, Jogos Studija Bidža, Verkių 5
Veda Tatiana Strelkovė
Tel: 860115104
Email: strelkove8888@gmail.com
Jeigu jums tinka kitas pamokų laikas, prašau rašykite man asmeniškai.
Kam reikalingi grupiniai pratimai:
- Jūs norite susipažinti su šia praktika
- Jus užsiimate mankšta patys ir jums reikalingas koregavimas
- Jums patogu palaipsniui mokytis pratimų
- Jums reikalingas bendraminčių palaikymas
Pamokos metu mes išsamiai studijuojame 7-9 pratimų kompleksą. Pratimų metu instruktorė atsakis į jūsų klausimus ir mes dalinamės rezultatais.

39
Lietuvių kalbos erdvė / Apie gimnastiką
« : 10 Май 2017, 08:26:07 »
Moterų gimnastika „Žvaigždės Gimimas“ – psichofizinė praktika, suteikianti reikalingą moteriai kūno ir sielos pakrovimą. Deja, šiuolaikiniame pasaulyje moterys atkartoja vyrus, prieštarauja savo prigimties dėsniui. Tai veda prie problemų ir ligų. Todėl šiandien, labiau nei bet kada, moterims reikia paprastos ir veiksmingos praktikos, atsižvelgiant į moters paskirtį, jos savybes ir poreikius.
Pratimai iš pirmo žvilgsnio nesudėtingi, bet labai efektyvūs. Jie fiziologiškai ypač tinka moterims – čia maksimaliai atsižvelgiama į moteriško organizmo poreikius. Pratimų metu stimuliuojamos hormoninės liaukos, limfotaka, stimuliuojamas vidinių raumenų ir organų darbas, pagerinama kraujotaka, masažuojami stuburas ir sąnariai. Svarbiausia tai, kad pratimų dėka išsilygina hormoninis fonas. Be to, pagerinamos organizmo imuninės jėgos, kūnas tampa atsipalaidavusiu, bet tuo pačiu įgyja tonusą. Atsiranda lankstumas, sustiprinama nervų sistema, pagerinama laikysena.
Gimnastika ,,Žvaigždės gimimas" yra asmeninė, privačiai namų aplinkai skirta praktika ir praktikuoti ją geriausia namie, vienai, ir tai užtruks apie 15 minučių per dieną . Gimnastikoje iš viso yra 27 pratimai, kurie skirstomi į 3 grupes: viršutinio, vidurinio ir apatinio pasaulių pratimai. Jūs galite išmokti šią praktiką patys. Oficialioje svetainėje http://gimnastika-zvezda.com/ jūs rasite visų pratimų aprašymą su nuotraukomis, galėsite perskaityti atsiliepimus. Visa informacija yra laisvai prieinama. Gimnastika tinka praktiškai visoms moterims, bet kurio amžiaus, sveikatos būklės, fizinių sugebėjimų lygio.


40
Lietuvių kalbos erdvė / Atsiliepimai
« : 10 Май 2017, 08:16:55 »
Gimnastika ir svoris.
Užsiminėjau 3 mėnesius (galima sakyti, kad 4, bet pirmą mėnesį daugiau skaičiau, dariau pratimus porą kartų per savaitę vaizdo įrašu pagalba - mokinausi). Svoris buvo 98kg ,ūgis 167cm. Buvo sunku vaikščioti. Skaudėjo nugarą, kaklą ir kojas. Todėl pradėjau ieškoti gimnastikos, tam, kad kažkaip palaikyčiau save. Ieškojau kažko greito, nes 6 mėn. duktė reikalavo daug laiko, ir skirti gimnastikai visą valandą nebuvo galimybės. Per pirmą porą savaičių visi skausmai dingo. Svoris šiek tiek sumažėjo 1,5-2 kg. O šiandien atsistojau ant svarstyklių, ir jos mano laimei parodė 90.1kg. Dariau gimnastiką, valgio neribojau, o aš mėgstu saldumynus pagamintus savo rankomis))) Svoris dingo nepastebimai be jokio darbo šia kryptimi. Ir ant svarstyklių dabar aš atsistoju retai ir tai, ką jos rodo, man dabar yra nepagrindinis dalykas. Svarbiausia yra tai, kad, kaip daugelis rašė, pasikeitė laikysena, kūno proporcijos ir figūra atrodo visai kitaip. Dabar aš myliu savo kūną, ir jis atsako man tuo pačiu))) Tikiuosi, kad ir ateityje mano kūnas keisis link idealaus svorio ir proporcijų. Ir pasiekti savo tikslą man padės gimnastika ,,Žvaigždės gimimas''.

41
1. Gimnastika ,,Žvaigždės gimimas" yra asmeninė, privačiai namų aplinkai skirta praktika ir praktikuoti ją geriausia namie, vienai, kai nieko nėra šalia (visai nieko - nei vyro, nei vaikų, nei augintinių). Į grupinį užsiėmimą ir seminarą verta ateiti tam, kad jus išmokintų taisyklingai atlikti pratimus, pataisytų atlikimo techniką, tačiau pagrindinė praktika vyksta namie.
2. Darykite 3, 5, 7 arba 9 pratimus 3-4 kartus per savaitę. Orientuokitės pagal savo jausmus. Įprastai rekomenduojama daryti 7 pratimus 3-4 kartus per savaitę. Negalima ir nerekomenduojama iš karto daryti visų 27 pratimų.
3. Pasirinkite savo pratimų kompleksą pratimų kortelių pagalba, pvz., jeigu renkatės 7 pratimų kompleksą – pasirinkite po 2 pratimus iš kiekvieno pasaulio ir vieną iš bet kurių likusių kortelių (bet kurio pasaulio). (Gimnastikoje iš viso yra 27 pratimai, kurie skirstomi į 3 grupes: viršutinio, vidurinio ir apatinio pasaulių pratimai) Kompleksą taip pat galite automatiškai pasirinkti čia: http://gimnastika-zvezda.com/complex/
4. Kompleksui (pasirinktai pratimų grupei) įsisavinti rekomenduojama jį daryti mėnesį laiko, o kitam mėnesiui – išsitraukti kitą ir t.t.
5. Kiekvienas pratimas gali būti kartojamas 1-2 kartus. Daugiau kartojimų nereikia.
6. Nesvarbu, kada jūs darote pratimus -ryte, po pietų ar vakare - tai jūsų pasirinkimas.
7. Kvėpavimas gimnastikos metu laisvas.
8. Svarbu daryti pratimus be liemenėlės.
9. Visos praktikos metu yra labai svarbu atpalaiduoti pilvą ir tarpukojį.
10. Gimnastiką rekomenduojama daryti ant kietų grindų ir basomis. Minkštas kilimas netinka užsiėmimams.
11. Gimnastika turėtų būti daroma lėtai, susitelkus į save, tuomet praktika suteiks maksimalų efektą.
12. Praktikos pabaigoje reikia padaryti „išmetimą“ - tai vizualizacijos pratimas, kuris atliekamas stovint viename iš pagrindinių padėčių. Jūs užsimerkite ir įsivaizduojate, kaip per jus praeina energijos srautas ir išeina pro tarpukojį. Vizualizacijos pratimą pakanka daryti 10-20-30 sekundžių, kam norisi ilgiau, gali tęsti ilgiau.
13. Kas turi galimybę daryti gimnastika gamtoje - verta pabandyti.
14. Ir svarbiausia rekomendacija - daryti gimnastiką su malonumu!

Страницы: 1 2 [3]