Мы на других ресурсах:
Вконтакте
Facebook
instagram
Telegram
Сайт

Автор Тема: Apie gimnastiką  (Прочитано 2450 раз)

Tatiana Strelkove

  • Ведущая группы
  • Постоялец
  • ***
  • Сообщений: 150
  • сказали спасибо: 5
    • Просмотр профиля
Apie gimnastiką
« : 10 Май 2017, 08:26:07 »
Moterų gimnastika „Žvaigždės Gimimas“ – psichofizinė praktika, suteikianti reikalingą moteriai kūno ir sielos pakrovimą. Deja, šiuolaikiniame pasaulyje moterys atkartoja vyrus, prieštarauja savo prigimties dėsniui. Tai veda prie problemų ir ligų. Todėl šiandien, labiau nei bet kada, moterims reikia paprastos ir veiksmingos praktikos, atsižvelgiant į moters paskirtį, jos savybes ir poreikius.
Pratimai iš pirmo žvilgsnio nesudėtingi, bet labai efektyvūs. Jie fiziologiškai ypač tinka moterims – čia maksimaliai atsižvelgiama į moteriško organizmo poreikius. Pratimų metu stimuliuojamos hormoninės liaukos, limfotaka, stimuliuojamas vidinių raumenų ir organų darbas, pagerinama kraujotaka, masažuojami stuburas ir sąnariai. Svarbiausia tai, kad pratimų dėka išsilygina hormoninis fonas. Be to, pagerinamos organizmo imuninės jėgos, kūnas tampa atsipalaidavusiu, bet tuo pačiu įgyja tonusą. Atsiranda lankstumas, sustiprinama nervų sistema, pagerinama laikysena.
Gimnastika ,,Žvaigždės gimimas" yra asmeninė, privačiai namų aplinkai skirta praktika ir praktikuoti ją geriausia namie, vienai, ir tai užtruks apie 15 minučių per dieną . Gimnastikoje iš viso yra 27 pratimai, kurie skirstomi į 3 grupes: viršutinio, vidurinio ir apatinio pasaulių pratimai. Jūs galite išmokti šią praktiką patys. Oficialioje svetainėje http://gimnastika-zvezda.com/ jūs rasite visų pratimų aprašymą su nuotraukomis, galėsite perskaityti atsiliepimus. Visa informacija yra laisvai prieinama. Gimnastika tinka praktiškai visoms moterims, bet kurio amžiaus, sveikatos būklės, fizinių sugebėjimų lygio.


Tatiana Strelkove

  • Ведущая группы
  • Постоялец
  • ***
  • Сообщений: 150
  • сказали спасибо: 5
    • Просмотр профиля
Re: Apie gimnastiką
« Ответ #1 : 27 Май 2017, 09:15:02 »
KAS NUTINKA, KAI JŪS PRADEDATE DARYTI GIMNASTIKĄ
   Kas nutinka, kai Jūs pradedate daryti gimnastiką? Tas pats, kas ir pradėjus užsiėmimus ir kitomis energetinėmis praktikomis. Padidėja energijos, einančios per Jūsų kūną, kiekis.  Ir ne kiekvienas kūnas šį padidėjusį energijos kiekį sugeba įsisavinti iš karto. Kadangi egziztuoja energetiniai blokai (kaip taisyklė jie yra ten, kur yra liga) – nauja energija bando juos išlyginti, tik dažniausia atvirkščiai, kaip piltuvėlyje, ji ten užstringa.
   Kas tokiu atveju nutinka su fiziniu kūnu? Vietos, kuriose yra defektai, pradeda siųsti žinią apie save. Kartais ir labai pastebimai.
   Labai svarbu atskirti ir suprasti, kur priežastis, kur pasekmė. Todėl, jei po gimnastikos užsiėmimo (arba, priminsiu, bet kokios kitos energetinės praktikos) Jus pastebėjote kažkokius neigiamus efektus, tai nutiko ne dėl to, kad gimnastika juos sukėlė Jūsų kūne, o todėl, kad problema, kuri JAU BUVO IKI TOL, priminė apie save.
   Kaip išvengti tokių problemų?
   Būtent todėl yra būtina  perskaityti rekomendacijas naujokams. Ir nepulti daryti iš karto visų 27 pratimų. 7 pratimai kartojant po 1-3 kartus atliekant 3-4 kartus per savaitę. To PAKANKA. Jūsų kūnas, pripratęs prie fizinės apkrovos arba, atvirkščiai, ne treniruotas, galimai reikalaus dar ir dar. Bandykite susilaikyti nuo tokių protrūkių. Kurį laiką darykite pratimus po truputį, ir tik VĖLIAU, jeigu jausite poreikį, didinkite pratimų skaičių. Nors, kaip aš pastebėjau, poreikio nebebūna.
   Kas vyks toliau? Energija atsinaujins, blokai lyginsis ir Jūsų mylimas nuostabus fizinis kūnas sveiks ir gražės. Tik tai vyks SU LAIKU. Nesitikėkite kardinalių pokyčių rytoj, jeigu tik šiandien pradėjote daryti gimnastiką. Tiesiog darykite pratimus nors mėnesį. Po mėnesio jeigu ne Jus, tai aplinkiniai tikrai pastebės pirmuosius pokyčius. Tikslus galutinis rezultatas galimas tik po metų užsiėmimų.
   Susimąstykite, kaip gimsta ligos. Aš manau, kad viskas priklauso nuo mūsų požiūrio. Mūsų mintys, įpročiai, gyvenimo būdas, dar vaikystėje susikurtos programos ir įsitikinimai, ir visa tai juda viena kryptimi. O nepakeitus minčių ir gyvenimo būdo, bet pradėjus daryti gimnastiką, gero rezultato nepasieksite, Jūs neišgydysite rimtų susirgimų. Gerai yra tai, kad gimnastika palaipsniui suteikia Jums stimulą keisti savo gyvenimą. Pavyzdžiui moteris staiga gali tapti “blondine”, prarasti vyrišką savo asmenybės dalį.
   Pati gimnastika suteikia galingą energijos kiekį ir FIZINIO kūno persikonstravimą. Jeigu problemos pobūdis yra rimtas ir nepajudinamai įsitvirtinęs galvoje, tai vien energijos ir raumenų lankstumo NEPAKANKA. Būtina dirbti su sąmone. Yra daugybė metodų. Atraskite savo. Galiu pasiūlyti, mano manymu, lengviausią ir prieinamiausią būdą tai knygas tema “pamilk savo kūną”  - tai Liza Burbo (Lise Bourbeau), Valerij Sinelnikov, Aleksandr Svijaš, tas pats Sergej Lazarev, sąrašą galite pratęsti patys. Tačiau esant rimties susirgimams, visgi efektyviausia ieškoti asmeninio terapeuto, kuris galės Jums padėti išspręsti problemas. Pačiam, esant problemos viduryje, labai sunku išeiti už jos ribų ir pažiūrėti į ją iš šono. Labai sunku, bet įmanoma.
   Asmeniniu gydytoju gali tapti psichoterapeutas, kūno psichoterapijos specialistas (tikslinga  paskaityti bioenergetiko Aleksandro Loueno (Alexander Lowen) knygas) žynuonis ar net močiūtė, išmananti apie netradicinę mediciną. Kažkam terapeutu gali tapti astrologas, arba bet koks kitas specialistas, kuris vienaip ar kitaip mato problemos esmę.
   Svarbu suprasti, kad neužtenka pripildyti kūną energija. Būtina suvokti problemos esmę ir keisti savo gyvenimą atitinkamai naujam suvokimui. Todėl metodai “pašalinti problemą” nėra efektyvūs. Panaikinus simptomus (operacijos arba kažkieno energetine įtaka), bet nepanaikinus priežasties, Jus tiesiog pasmerksite kūną dar didesniems susirgimams, kaip minimum, recidyvui (atkryčiui). Arba, jeigu ligos pažeisto organo nebėra, jeigu jis buvo pašalintas, susirgs kitas.
   Tuo tarpu reikia suprasti, kad ir kaip bebūtų gaila, nepakanka tik suvokti priežasties. Esant būtinybei, reikia vartoti ir medikamentus, ar operuoti, jei liga yra paveldėta ir įsisenėjusi. Dalai Lama irgi pabrėžia, kad neverta neigti mokslinių pasiekimų. Reikia apjungti ir vieną, ir kitą, senolių išmintį ir naujai atrastus pasiekimus.
Sveikatos visiems ir sėkmės!

Tatiana Strelkove

  • Ведущая группы
  • Постоялец
  • ***
  • Сообщений: 150
  • сказали спасибо: 5
    • Просмотр профиля
Re: Apie gimnastiką
« Ответ #2 : 12 Февраль 2018, 04:10:43 »


Tatiana Strelkove

  • Ведущая группы
  • Постоялец
  • ***
  • Сообщений: 150
  • сказали спасибо: 5
    • Просмотр профиля
Re: Apie gimnastiką
« Ответ #3 : 19 Апрель 2018, 03:26:39 »
Dažnai pasitaiko, kad gimnastiką ,,Žvaigždės gimimas'' moterys randa, kai ieško pratimų nugarai. Tai nėra atsitiktinumas, nes gauname tikrai daug teigiamų atsiliepimų dėl šios kūno dalies. Atliekant gimnastiką nugaros skausmai atsitraukia. Kas tai sąlygoja?

Kaip aš neseniai rašiau, pirmas dalykas - tai teisingas geometrinis kūno išsidėstymas, ypač viršutinėje bazinėje padėtyje. Suradus kūno centrą, sujungus visas ašis, mes ištraukiame stuburą, švelniai ir atsargiai. Tai jokiu būdu negali būti lyginama, pavyzdžiui, su kabėjimu ant skersinės, arba su gulėjimu ant grindų. Kūno išsidėstymas stovint  vertikalioje padėtyje, duoda visiškai kitokį, visapusišką efektą.

Antra -  rankų padėtis už nugaros. Mes išdėstome rankas neįprastoje padėtyje, visiškai ne būdingoje kasdieniniam gyvenimui. Bet būtent tai suteikia galimybę ištaisyti padėtį. "Alkūnes į priekį-pečiai atgal" - štai šis dalykas, kuris išplečia pečius ir plečia diafragmą, kartais dėl to prasideda kosulys, užspaudimų išlaisvinimas. Laikui bėgant kūnas prisimena teisingą padėtį ir susikūprinti jums nebus lengva. Žinoma, tai atsitiks ne po vieno ar dviejų užsiėmimų. Gimnastikoje svarbu yra reguliarumas. Galiu patvirtinti, kad per du mėnesius pastebėsite stabilius rezultatus.

Graži laikysena visiškai pakeičia figūrą. Su gražią laikyseną kaklas, pilvas, krutinė atrodo visiškai kitaip!
Problemos su nugara dažnai atsiranda dėl įtampos. Tai išspręsti padeda žemojo pasaulio pratimai. Bazinis ir kiti žemojo pasaulio pratimai padeda atpalaiduoti nugarą, ištempti kiekvieną slankstelį, bet vėl gi - labai atsargiai. Gimnastikoje mes nedarome stuburo susukimų, todėl galima manyti, kad ši praktika yra ekologinė ir nepažeisti saves. Daugelis pratimų labai gerai veikia kaklo ir viršutines stuburo zonas, dingsta spazmai, su amžiumi vystosi lankstūmas ir judrumas.

Gimnastika - tai kasdieninė pagalba sau, prieinama jums, kur bebūtumėte!

(Аutorė Diana Ibragimova)
« Последнее редактирование: 19 Апрель 2018, 04:07:17 от Tatiana Strelkove »